Balatoni Regionális Történeti Kutatóintézet, Könyvtár logo
A könyvtár legfrissebb híreiért, programokért, újdonságokér iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Olvasmánylisták

Februári Lapszámok

Februári lapszámok – női magazinok

Frissülő folyóirataink februári lapszámai közül ezúttal három női magazin tartalmából szemezgettünk. Nézzenek bele a Nők Lapja, a Marie Claire és a Ridikül e havi számába. A folyóiratok legfrissebb lapszámai helyben olvashatók a felnőttrészleg hírlapolvasójában, a korábbi számok pedig kölcsönözhetőek. Ez utóbbihoz kérjék könyvtárosaink segítségét. Nők Lapja   Marie Claire     Ridikül    
En A Kem Borito

Én, a kém

Bemutatunk 15 kémregényt, amelynek olvasása garantáltan izgalmas órákat ígér. Hőseik titkos ügynökök, háborús időszakok kémei, álruhás hírszerzők, kalandjaik pedig tele vannak fordulatokkal, árulással, küzdelmekkel. A könyvek címére kattintva bővebben is olvashatnak a kötetről.
Balatoni Tortenetek Borito

Balatoni történetek

Bemutatunk 15 regényt, amely a magyar tenger valamelyik régiójában játszódik, a múltban vagy a jelenben. Képzeletet gyönyörködtető romantikus regények, izgalmas és fordulatos krimik, nosztalgikus memoárok tarkítják a listát. A könyvek címére kattintva bővebben is olvashatnak a kötetről.
Noi Eletutak Borito

Női életutak a Távol-Keleten

Bemutatunk 15 regényt, melynek főhősei olyan nők, akiknek számos alkalommal meg kell küzdeniük a társadalommal, elvárásokkal, a Távol-Kelet szigorú hagyományaival, szembe kell nézniük múltjukkal és jövőjükkel.