Balatoni Regionális Történeti Kutatóintézet, Könyvtár logo
A könyvtár legfrissebb híreiért, programokért, újdonságokér iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Állandó programok

BRTK Könyvtár, gyermekrészleg

Gyermekjoga

Hétfőn és szerdán

Gyermekjóga Orsival

Harmati-Nagy Orsolya jógaoktató szeretettel várja az ovisokat és sulisokat is egy kis Jóga Mókára a könyvtár gyermekrészlegére. Jelentkezéssel és részletekkel kapcsolatban Orsit kell keresni (+36-30/690-5316, jogamoka.orsival@gmail.com).
Jatekos Angol

Csütörtökön és Pénteken

Játékos angol

Csütörtökönként és péntekenként játékos angol nyelvű foglalkozásra várjuk a 6–12 éves gyermekeket a könyvtár gyermekrészlegére. Jelentkezni és érdeklődni az Angoloktatás Facebook-oldalon vagy a +36-70/588-9208 telefonszámon lehet.
Mesedelutan

HAVONTA, ELŐRE MEGHIRDETETT IDŐPONTBAN

MESEDÉLUTÁN

Iskolaidőben havonta papírszínházas vagy diavetítős előadással várjuk az apróságokat, általában egy csütörtökön. A nyári hónapokban Lépcsőmeséket tartunk szabadtéren, a könyvtár lépcsősorán, havonta egy kedden. Aktuális részletek a programnaptárban.
Apropok Tanchaz

A MEGHIRDETETT IDŐPONTOKBAN TANÍTÁSI IDŐSZAKBAN

APROPÓK TÁNCHÁZ

A Balaton Táncegyüttes és a BRTK Könyvtár szeretettel várja a táncolni és kézműveskedni szerető kicsiket és nagyokat a gyermekrészlegen. Részletes program minden hónapban a programnaptárban.
Anyakor

KÉTHETENTE CSÜTÖRTÖKÖN

ÉLETKEZDET – ANYAKÖR

„Anyakörünkön általában pszichológus, integrált szülő-csecsemő tanácsadó, szoptatási tanácsadó (IBCLC), szülésznő, perinatális szaktanácsadó, közösségi facilitátor is jelen van. Támogató közösségünkben kifogyhatatlanok a pelusos alvásos, hozzátáplálós, mozgásfejlődéses témák. Összejöveteleink célja a vidám együttlét, ismerkedés, tapasztalatcsere, támogatás, hogy érezzük nem vagyunk egyedül. Szeretettel várunk gyermekeddel hozzad karodban, hordózóban, babakocsiban vagy gondolataidban! Más családtagjaidnak is örülünk!” Részletek az Életkezdet Facebook-oldalán.
Programnaptár