Balatoni Regionális Történeti Kutatóintézet, Könyvtár logo
A könyvtár legfrissebb híreiért, programokért, újdonságokér iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Túl közel (Fekete liliom 1.)

Tul Kozel

Cím: Túl közel (Fekete liliom 1.)

Szerző: Sylvia Day
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Kiadás éve: 2022
ISBN: 9789635706389

Tartalom:

Érzelmekben és érzékiségben gazdag.” – Vilma Iris Blog

Feszült és szexi.” – Samantha Downing, USA Today bestsellerszerző

Nem hihetsz mindegyiknek, de bízhatsz egyáltalán bármelyikben?

A megözvegyült Kane Black még mindig nem tud elszakadni néhai feleségétől, Lil-ytől. Kiüresedett a gyászban… mígnem Manhattan utcáin meg nem lát egy nőt a felesége utánozhatatlan szépségével. Kane beköltözteti őt luxuslakásába, a sötét és pazar gazdagságba, ahol a széltől is óvja. A fojtogató légkört áthatja Lily emléke.

Aliyah, Kane anyja nem bízik fia új párjában. „Lily” befolyása a férfira veszedelmes méreteket ölt, márpedig ezen a trónon csak egy királynő ülhet.

Amy, Kane sógornője csalás és árulás áldozata, ezért egyre mélyebbre merül gyilkos haragjába. Túl nagy árat fizetett, de most kiköveteli, ami neki jár.

Három nő, akiket az eltemetett titkok kapcsolnak össze és egy férfi láncol le. Egy férfi, aki fenntartások nélkül elfogadja, hogy rég halott és hőn szeretett felesége visszatért hozzá. Kane boldogabb, mint valaha, és bármit kész megtenni, hogy ez így is maradjon.

Túl sok a kérdés, túl kevés a válasz, és túl nagy a tét.

A New York Times és Sunday Times bestsellerszerző Sylvia Day egy olyan regénnyel tér vissza a magyar olvasóközönséghez, ahol a történetet a váratlan fordulatok határozzák meg. Buja gótikus regény, perzselő érzékiséggel megfűszerezve.

Sylvia Day minden történetével megbabonáz engem.” – Michalah Francis, író