Gyermekprogram a Gyermekrészlegen. Könyvbemutató felnőtteknek.

2019. április 29. (hétfő) 10 óra, BRTK Könyvtár Gyermekrészleg

 

KépregényFantáziák gyerekeknek Lakatos István és Tarr Feri  előadásában.

 

Lakatos István vagyok, képregényeket rajzolok és ifjúsági kalandregényeket írok. Szeretem a szörnyeket és a robotokat, ezért a történeteimben is sűrűn szerepelnek, és az a jó, ha pörög a cselekmény, ha látványosak a díszletek, ha élnek a szereplők. Próbálnék írni csak felnőtteknek is, de valahogy mindig elhülyülöm.

 

 

 

 

Tarr Feri vagyok, magyar-történelem-filozófia szakon végeztem tanárként, miközben színházrendezőnek készültem. A kettő elegyeként jelenleg gyerekműsorokat hozok létre és árnyékszínházi előadásokat rendezek a BonBon Matinéban, melynek igazgatója is vagyok. Itt óvodásokat, kisiskolásokat igyekszünk megnyerni a koncert- és színháztermek világának, elsősorban zenei produkciókon keresztül. A zene és színház mellett azonban igyekszem gyerek-és ifjúsági irodalommal is foglalkozni és megmutatni a „nem olvasó” idősebb korosztálynak, mi is lehet érdekes egy-egy könyvben. Hogy mire vagyok büszke? A kortárs magyar gyerekirodalomra egészen biztosan!

 

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

2019. április 29. (hétfő) 18 óra, BRTK Könyvtár Felnőttrészleg

 

Szemtől szembe.

Délvidéki költők énekelt versei Kónya Sándor előadásában.

 

Kónya Sándor gépészmérnök, tanár. Csókán született, és ott is él. Érdeklődési köre a pedagógia, a vajdasági népdalok, népénekek, néprajz.

 

Az előadáson versek éneklése saját dallamokkal, gitárkísérettel. Az Az énekelt vers elhangzásával egy időben a vetítőfelületen látható az elhangzó vers szerzőjének képe, születési adatai. A vers elhangzása előtt egy-két mondatos ismertető élőszóban a szöveg

 


vissza az Eseményekhez

Események

Cimkefelhő